lauantai 6. tammikuuta 2018

1/18

Tällä hetkellä mennään hyvin itseopiskelupainotteisesti. Lukiokirjoja sekä jokunen kevyempi alan kirja minulta löytyy, samoin se pahuksen Galenos. Vanhoja pääsykokeita on parit, samoin erään valmennuskurssin parin vuoden takaiset kirjat. Nämä kaikki odottavat siistissä pinossa.

Tällä hetkellä luen matematiikkaa. Kertaan parhaillani sinilausetta. Aalto-opin kohdalla menin fyssassa aivan solmuun, ja tuntui että nyt on aukaistava matemaattista laskurutiinia tai koko homma kaatuu siihen. Katson esikoisen kanssa Olipa kerran elämää, ja koitan samalla muistaa elimistä kaiken oppimani. Latasin pari lääketieteellistä sanakirjaa playkaupasta, jota kyllä suosittelen jos enkelsmanni taipuu yhtään.

Kaiken kaikkiaan opiskelen siis koko ajan. Opintosuunnitelmassa en etene ollenkaan. En pääse pureutumaan niihin aiheisiin, jotka olisivat opiskeluni kannalta merkityksellisiä. Tämä on aika turhauttavaa, varsinkin, kun välillä valvottujen öiden jälkeen yksinkertaisimmatkin asiat menevät niin pahasti solmuun, ettei se tahdo aueta vielä aamullakaan.

Olen siis hieman umpikujassa, toisaalta tahtoisin kiriä tahtia, toisaalta olen jo ennestään henkisesti loppu. Koitan pitää mielen rauhallisena, hiljaakin voi tulla hyvä ja pääasia että teen edes jotain. Se on enemmän kuin viime kuussa, ja tavallaan jo saavutus. En luovutakkaan tällä kertaa. Kaikesta huolimatta fiilis on tällä hetkellä ihan hyvä. Tai ei ainakaan kovin epätoivoinen. :D

Tässä vähän yhteenvetoa kuluneelta viikolta

1/18 plussat ja miinukset:

+ paluu opiskelurutiiniin, blogin perustaminen
+ ajanhallinnan puutteen oivallus. Nyt voi ruveta miettimään ratkaisuja tähän ongelmaan.
+ eteneminen matematiikan ja fysiikan osalla
-kemia ja bilsa käytännössä kokonaan käymättä läpi
-eteneminen hidasta

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun loit blogin! Tosi mielekkäitä päivityksiä. Hienoa kun voi seurata muidenkin hakijoiden edistystä ja hakukevättä pääsykoetta kohti! Onnea lukuihin. Kyllä sä onnistut:)!

    VastaaPoista
  2. Hei! onpa mukava kuulla että mun sensuroimaton tajunnanvirta kolahti! :) Mä pidän vertaistukea ihan todella isona apuna tässä projektissa, ja huippu juttu että joku saa mun teksteistä sitä samaa apua/motivaatioo/viihdettä kuin minä muiden blogeista. Kiitos tsempeistä ja lukuintoa myös sinulle! Eiköhän koulupaikka aukene meille :D

    VastaaPoista