maanantai 22. tammikuuta 2018

3/18

Onpa raskas viikko takana, ja täytyy sanoa että käynnistysvaikeuksia on ollut tässä seuraavassakin. Lukusuunitelma jätättää pahasti, sillä jo parin päivän repsahdus näkyy noin puolen oppikirjan opintojen viivästymänä. Viikko oli ihan hirveä minulle henkilökohtaisesti pääkopan tasolla, sillä stressi taloudesta, tulevaisuudesta, meidän kaikkien hyvinvoinnista yms. nousi ihan pilviinsä. Kävi nimittäin niin että jouduin odottamaan tietoa töiden jatkumisesta pidenpään kuin alkujaan oletin, eikä voinut yhtään tietää mikä lopputulos niiden suhteen olisi. Siispä viime viikon ajan oppikirjat vaihtuivat iltalukemisen sijaan ansioluetteloiden ja työhakemusten täyttämiseen. Siksi viime viikon postauskin tulee nyt kirjoiteltua vasta maanantain pimeinä tunteina, anteeksi! Ei vaan ole ollut yhtään jaksamista koko asiaan tarttumiseen.


Paikoillaan pysyminen on ollut ihan mahdotonta. Heti kun olen ajatellutkin pysähtyväni paikoilleen laskemaan yms. on lähtenyt sellainen aivomylly pyörimään että usko mahdollisuuksiin lähtä kouluun on hautautunut huolien alle. Kädet tärissyt, hikoiluttanut. Kyllä sympaattinen hermosto on laulanut. Olen yrittänyt pakollisten työhakemusten täyttämisen jälkeen rentoutua ja tehnyt itselle muuta mielekästä, maalaillut yms. Tästä on ollut hirveesti apua, ja toivon että tauko on auttanut aivojakin valmistelemaan taas uutta tietotulvaa.


Loppu hyvin kaikki hyvin. Työasiat ovat nyt selvillä, onneksi. En tiedä mitä tämä viikko olisi tuonut tullessaan jos vielä olisi pitänyt purra hampaita yhteen. Kyllä kirjoihin paluukin on onnistunut, mutta aina harmittaa tauon tuoma epävarmuus.

Se nyt on varmaan kaikille jo aivan selvää, mutta en voi enenpää korostaa miten tämä hakukevät on täyttä mentaalipeliä. Voimavarat on vain riivittävä, ja vastoinkäymiset voi kaataa kaiken.

Tässä viikon yhteenveto:
- opiskelujen junnaaminen
+ jotakin olen kuitenkin vähän saanut kertailtua, vaikken laskuja laskenutkaan.
+ halu saada taloudellisesti vakaampi työ (a.k.a. päästä lääkikseen)

Tällä viikolla alkaakin tuo minun valmennuskurssi! Innolla ootan mitä se tuo mukaan opiskeluun. :)



1 kommentti:

  1. Terve!

    Blogisi vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja sisällöltään rikkaalta. Lääkistä käsittelevät blogit liittyvät olennaisesti oman yrityksemme toimintaan ja olisinkin kiinnostunut keskustelemaan markkinointiyhteistyöstä kanssasi.

    Laita sähköpostia alla olevaan osoitteeseen, niin pääsemme juttelemaan asiasta enemmän.

    jjmlistat@crepidotus.fi

    VastaaPoista