maanantai 8. tammikuuta 2018

Kevät

Herätään ensimmäiseen rutiinit palauttavaan aamuun. Herätään jo aikaisin. Herään lyhyiden, mutta täysien yöunien jälkeen levänneenä. Lapset heräävät hyväntuulisina ja levänneinä. Kirpeä pakkassää ja aurinko kasvoilla tuntuvat huikealta pitkään sisällä nyhjötetyn ajan jälkeen. Kahvi maistuu hyvälle. Elämä, maistuu hyvälle. Jopa se aalto-oppi alkaa taas aueta, ja luottamus itseeni laskijana alkaa palata. Joo, ehkä mää osaankin näitä kaavoja pyöritellä. Ehkä voinkin siirtyä vähän haastavampiin teorioihin.

Tuolla jossain se siintää. Aurinko.

Eilen tuli kyllä kirjoitettua niin synkeän ankean epätoivoinen postaus ettei toista. Nyt fiilikset on niin hyvät että tuon kirjoituksen postaaminen tuntuu ihan naurettavalta. Siinä käytiin niin syvällä, että hetken mietin josko kuitenkin jätän leikin kesken. Mutta jos luovuttamisesta ja unelman hylkäämisestä tulee oikeasti fyysistä pahoivointia,niin täytyyhän siinä olle jo tarpeeksi perustetta miksi sitä kannattaa tavoitella. Minä yksinkertaisesti HALUAN tätä. Haluan lukea, oppia, kerrata ja taas kerrata.

kauhea mörkö. Olo on kuin Don Quijote

Mikä siis muuttui nyt yön aikana? Kaipa se hyvin nukuttu yö teki jo tehtävänsä. Lisäksi aamulla sain muutaman tunnin ihan aikuisten oikeasti aikaa lukemiselle, enkä vain pieniä pyrähdyksiä muun toiminnan ohessa. Tein myös lukusuunnitelman, josta kirjoittelenkin sitten seuraavaksi postauksen. Suunnitelma näyttää ihan realistiselta, joskin kertaukselle jää odotettua vähemmän aikaa. Alunperinhän minun oli tarkotus saada perusasiat haltuun jo ennen vuoden vaihdetta niin, että tämä kevät olisi käytetty tiedon syventämiseen ja soveltamiseen. Nyt tuolle loppuhionnalle on aikaa enää huhtikuu ja toukokuu. Olettaen siis, että pysyn nykyisessä aikataulutuksessa.

Nähtäväksi jää. Nyt palaankin sitten kirjojen pariin, tänään koitan kiriä menetettyä aikaa tekemällä tuplana päivän suunnitelmani. Näyttäisi että tänään on ihan hyvä drive päällä, niin otetaan siitä kaikki ilo irti!

Ihanaa kevätpäivää itse kullekkin! Olkoon auringon energiasäteet kanssanne, ja heijastukoon ne kirjojen sivuilta silmiinne juuri optimaalisissa kulmissa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti