torstai 15. helmikuuta 2018

6/18

Keskittyminen herpaantuu.

Se on ollut viime viikon teema. Koko perhe on sairastanut, ja tämähän on vienyt kaiken ajan ja voimavarat itseltä. Influenssaa, mitä todennäköisemmin. Harmillinen takaisku lukemisen kannalta, mutta vain elämää. Nyt aletaan olemaan aikalailla terveinä onneksi kaikki



Häähumua

Ruuhkavuosien vastapainoksi meillä ja ystäväpariskunnalla on ensi kesänä edessä häät. Täällä on tällähetkellä lievä kutsukorttipaniikki, sillä aion itse maalata koristelut kortteihin. Arviolta tähän kuluu n. 10 tuntia aikaa, jota minulla ei ole. Kortit on kuitenkin saatava eteenpäin, niinpä tämä viikko on maalattu, maalattu ja maalattu. Ihanaa puuhaa, vaan toki häidenjärjestäjänä ja kaasona toimiminen tuo oman stressinsä elämään. Se projekti onkin ON HIATUS pääsykokeisiin saakka pakollisia toimia lukuunottamatta.






Haparointia

Nyt kun jonkinlaista perusosaamista on jo alla, ja jonkinlainen käsitys aihekokonaisuuksista on jo muodostunut, ongelmana on ollut haparoiva ote lukemiseen. En oikein tiedä  mihin tehtäviin seuraavaksi tarttuisin, etenenkö kurssin tuntien mukaan vai yritänkö pysyä omassa opiskeluaikataulussani. Nämä eivät nimittäin aivan kohtaa



Paniikki

Pientä paniikkia pukkaa. Enää kaksi viikkoa töihin paluuseen, ja en tiedä miten ihmeessä aika sitten enää riittää, kun kaiken tämän lisäksi täytyy keskittyä työntekoon.

Viikon yhteenveto:

+ hetkellinen irtaantuminen opiskelusta tehnyt vaihteeksi ihan hyvää, aivot tuulettuvat ja ajatusmallit rakentuu
+ hyvät vinkit kanssa opiskelijoilta, ryhmäpaine taitavien opiskelijoiden keskuudessa
- laskemiselle ei jäänyt juuri yhtään aikaa. En vain ehtinyt istua alas kirjojen kanssa saadakseni tehtävät suoritettua.
-laskurutiini edelleen puutteellinen,toki kehittyy.


2 kommenttia:

  1. Onko uusia postauksia tulossa jossakin vaiheessa?�� Itselläni myös lääkislukemiset alkaneet ja olen odotellut, milloin täältäkin tulis päivityksiä siitä, miten sulla sujuu!

    VastaaPoista
  2. Terve! Ensinnäkin anteeksi odotus! Tänään on tarkoitus päivittää blogi, kunhan saan sisäänkirjautumisen toimimaan myös koneella, jostain syystä takunnut. Kiva että olet löytänyt blogin pariin ja toivottavasti et aivan jo menettänyt toivoasi päivityksien suhteen!:)

    VastaaPoista