tiistai 13. helmikuuta 2018

Sairaana

Kurkkukipua ja laajentuneet imusolmukkeet kaulalla. Vilu ja lihassärky. Heikotus ja ärtyneisyys.  Täällä sairastetaan edelleen, ja nyt vuorossa ollaan me vanhemmat.


Tehtävät sujuvat ihan hyvin, ilman suurempia vaivoja. Tällä hetkellä lähinnä kertaan perustehtäviä fysiikasta ja kemiasta tarkoituksena vakauttaa perusosaamista. Silti opiskelu on nyt todella takkuista. Omat aivot tuntuu ihan puurolle ja haparoiden ja heiluen yritän vain tarttua jokaiseen tehtävään yhtäaikaa.. luenko sähköoppia ja sähkökemiaa, vai jatkanko vääntöä momenttitehtävien parissa, vai luenko ekologiaa... Koko ajan tuntuu, että minun pitäisi nyt perehtyä tähän ja tähän, enkä oikein saa mistään kiinni sitä punaista lankaa.

Aihealue on niin laaja että  koko sekametelisopan läpikäyminen vaatii kyllä paloittelua.  Se, kuinka suuresti painotan kutakin palasta, on tällä hetkellä se mun opiskelun ongelma. Kuinka paljon käytän kuhunkin asiaan rajallisia resursseja. Tehtäviähän voisi hioa ja viilata vaikka kuin pitkään, mutta jossain vaiheessa on vain pakko siirtyä seuraavaan aiheeseen.

Ei auta kuin luottaa että aika riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti