keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Opiskelijavalinta kesken

Viime hetket ennen tulosten julkaisemista alkaa olla käsillä. Seuraavan 24 tunnin sisällä pitäisi kaikilla olla selvää miten tuleva vuosi rakentuu: opinahjossa unelmia luoden ja  arjen uhrauksia tehden tai alottaen uuden kuumottavan pääsykoe kierroksen kovien tieteiden parissa, kevät 2019 tähtäimessä. Pääsykokeiden viimeinen tulosten julkaisupäivähän on tänä vuonna 28.6. Se onkin jo huomenna.

Kuumotus ja hermoja kiristävä jännitys on vaivannut itseä oikeastaan vasta tällä viikolla. Hieman vahingossa jopa lipsautin parille työkaverille alkuperäistä suunitelmaa vastaan hakeneeni. Nyt hakemisesta  onkin sitten tullut töissä juteltua, ja se on tehnyt siitä jotenkin...todellisempaa. aiemmin pääsin aina töihin pakoon odottavaa tunnelmaa joka muulloin tahtoo jäädä vaivaamaan.  touko- ja kesäkuu onkin näin mennyt varsin pian, enkä suuremmin ole itseäni asialla vaivannut. Mitä nyt töissä hieman endokrinologian kirjaa jo availlut, mutta sitäkään ei pitkälle pystynyt lukemaan.


Mutta nyt. Nyt ihan aikuisten oikeasti jännittää. Vähän pelottaakin. Opiskelijavalinta on edelleenkin kesken, ja olen tänään käynyt opintopolulla ja älyvuodossa katsomassa tilannetta ainakin tunnin välein. Parit sydämentykytyksetkin sain aikaan avaamalla pari lankaa jossa muka oli vastaukset jo saatu, tai annettiin ainakin niin ymmärtää!😀

Lähinnä itse odotan tuloksia valmistautuneena jatkamaan vielä pääsykoerumbaa. Kova drive olisi jo päällä aloittaa lukeminen.  Päätin kuitenkin vielä odottaa naulan arkkuun ennen kuin palaan kirjoihin, sillä "turhaa työtä" en viitsisi kuitenkaan hirveästi tehdä. Voin kertoa ettei tässä pikkulapsiperheen arjessa niitä ylimääräisiä tunteja kuitenkaan vieläkään ole hurrattavasti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti