maanantai 2. heinäkuuta 2018

Loma!

Tänään on ensimmäinen päivä kesälomaa, ja voin sanoa ettei opiskelu, siivous, reissaaminen tai minkään sortin kuntoilu kiinnosta tippaakaan. Tänkgaad ei tarvihe olla töissä.  Olisi ihana ottaa nyt rennosti, jättää kaikki työt taakse, siirtyä pihalle ja ottaa aurinkoa. Ulkona on tällä hetkellä varmaan tuhat astetta lämmintä.

Kuten kuvasta näkyy, pihalla ainut mikä tällä hetkellä kukkii on meidän pieni omenapuu. Pihassa on vielä niin paljon laitettavaa ettei sinne ole asiaa ilman puutarhahanskoja. Viikonloppuna tehty polttarireissu, niin huikea kuin se olikin, jätti oman kodin työviikon jälkeiseen kuntoon, ja nämä pienet apurit saavat sotkua aikaan siinä missä itse kerkeän järjestää. Ja kaikenaikaa kuitenkin haluaisin vain koko ajan istahtaa kahvikupin kanssa rauhassa oppikirjojen ääreen. 

Rentoutuminen ja rauhoittuminen taitaa tällä kesää jäädä haaveeksi. Hektinen elämä siis jatkuu. Toisaalta, olemme sen luontoisia, että ellei ole monta rautaa tulessa, me kehitämme niitä kyllä.  

mietin, joko muut ovat aloittaneet opiskelun. Viime vuonna lueskellessani muiden blogeja tuntui olevan kahta koulukuntaa. Ne jotka aloittivat jo kesällä säilyttääkseen opitut taidot ja pitääkseen rutiinin yllä.  Ja ne, joiden mielestä kesällä ei missään nimessä tulisi opiskella, ansaittu tauko auttaisi jaksamaan kamalan  kevään. Itse suosin nyt kevyttä, oma ehtoista lukemista. Lueskelen sitä mitä kiinnostaa, katson videoita ja palauttelen vähän asioita mieleen. Vaikka hirveästi tekisi mieli jo tehdä lukusuunnitelma ja aloittaa opiskelu, ei vain ole järkeä, kun tiedän ettei aika tule riittämään lähestyvien häidenkään takia. Elokuussa aloitan sitten ihan oikean opiskelun.

Mitäpä muuta? No eipä muuta. Nyt kun saisi stressikierteen kunnolla katki ja nupin (loma)kaakkoon, olis täydellistä! Ihania kesäpäiviä! 

2 kommenttia:

  1. Mä pikkuhiljaa aloittelen jo, lähinnä sen takia että nyt jo kiinnostaa ja on hyvä saada kunnon rytmi että joka päivä edes jotain tekee :) Keväällä aloitin vasta tammikuussa ja tuntuu että se ei riittänyt mulle joten hyppäänkin nyt siihen toiseen koulukuntaan ja toivon, että se on mun kohdalla oikea päätös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mulla kävi kans niin että vaikka viimeksikin aloitin jo syksyllä opiskelun, ei se oikein edistynyt ennen kevättä. 🤔 mulla kiinnostas kans jo ihan sikana alottaa lukeminen! Ehkä siksikin että pääsisin sitä kautta muita töitä karkuun. 😂 mutta ihanaa kun on innostunut olo, motivaatiosta kaikki lähtee!

      Poista