sunnuntai 25. kesäkuuta 2023

Juhannus

Ensimmäinen recap postaus osoittautui melkoisen raskaaksi kirjoittaa ja julkaista. Tekstiä on paljon ja aihe melko masentava. Siksipä päätin postata vielä tänään hieman kevyemmän postauksen vastapainoksi. 

Kaksi viikkoa ollaan saatu nauttia hikikarpalpaloita hellivistä helteistä ympäri Suomea, tänään sunnuntaina  helle jatkui sateisen juhannuksem jäljiltä. Vaikka sadesäät juhannuksena eivät nyt ehkä auringonpalvojia niin hirveästi hykerryttäneet, itselleni viilennyt sää palautti hieman lisää virtaa akkuihin. Tunkkaisissa toimistoissa pyöriminen riittämättömän ilmanvaihdon kanssa ei ole itselleni sitä suurinta kesän herkkua.
Sade myös laski hieman siitepölyä ja tomua ilmasta. Ilman täytti ihana kukkien ja puiden tuoksu ja reissu landelle luonnon helmaan oli vääjäämätön. Värit, hajut, äänetkin, tuntuivat voimistuvan ja kirkastuvan aivan uudella tavalla. Keskikesän juhlaa siis parhaimillaan.
Kolmen päivän mittainen vapaa tuntui kieltämättä hyvältä, enkä aivan olisi valmis huomenna palaamaan ihmettelemään labran seiniä. 

Samalla oikeastaan unohtui miettiä tämän vuotiseen pääsykokeisiin liittyviä asioita. Tulosten julkistaminen on hyvin todennäköistä 3.7. ja siihen olisi siis hyvällä lykyllä enää viikko aikaa. Odotan päivää innolla, mutta toisaalta toivoisin voivani skipata tuon päivän. Henkisesti se tulee olemaan jälleen kuormittavaa, oli tulos mikä vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti